Fundraising voor jouw (goede) doel

Geld inzamelen voor de clubkas of voor een goed doel via een service-organisatie. Op het platform van YouCanShare regel je in een handomdraai een eigen actiepagina voor de verkoop van producten ten behoeve van jouw eigen (goede) doel.

Op jullie eigen actiepagina worden wijnen aangeboden welke direct naar de klant worden geleverd of in één keer op een aan te wijzen locatie. De opbrengst wordt maandelijks aan jullie overgemaakt.

Wat biedt het platform

Voor wie

De eerste opzet hebben wij gemaakt voor een Lions organisatie, maar al snel kwam de vraag van een hockeyclub die geld wilde inzamelen voor ee nieuw clubhuis. Kortom: elke vereniging of service-organisatie die met de verkoop van producten (wijn, koffie) geld wil inzamelen is welkom.

Zien is geloven

Om je te laten zien hoe zo’n actiepagina eruit ziet, hebben we een paar voorbeelden aangemaakt. We kunnen ook een korte online sessie afspreken en dan kunnen we alles laten zien en toelichten. Dan kun je meteen alle vragen stellen die je hebt en weet je meteen of ons platform aansluit bij jullie wensen. Is dat wat? Neem dan met ons contact op.

Zorgeloos geld inzamelen

Het volledige proces van bestellen, betalen en afleveren wordt via het YouCanShare platform geregeld. Makkelijker wordt het niet. Het enige wat jullie moeten doen is ervoor zorgen dat jullie achterban weet van de actiepagina.

YouCanShare overview

Kort samengevat

Voorbeeld wijnactie

Elke maand wordt het assortiment beoordeeld en eventueel aangepast. Jullie zijn dus verzekerd van een constante stroom aan inkomsten. Je hoeft dus niet te wachten tot december, wanneer iedereen een actie heeft. Op jullie actiepagina kunnen de klanten precies zien welk bedrag van de aankoop wordt afgedragen voor jullie doel.

Wijnactie funraising